Σχετικά με την BARDAHL

BARDAHL: WE SUPPLY THE WORLD FOR 79 YEARS
BARDAHL logo
bardahl logo

BARDAHL: Παγκόσμια διάσιμη

Η Bardahl είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές χημικών προσθέτων παγκοσμίως. Το 2012 το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης του εργοστασίου, κατασκεύασε το πρώτο χημικό και μηχάνημα καθαρισμού DPF (φίλτρου σωματιδίων). Έναν χρόνο μετά ήρθε το πρόσθετο και το μηχάνημα καθαρισμού εισαγωγής πετρελαίου και το 2014 ήμασταν η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως η οποία κατασκεύασε ένα μηχάνημα που μπορεί να καθαρίσει ταυτόχρονα, το DPF, την εισαγωγή και τα μπεκ ψεκασμού.

Μπορούμε να δηλώσουμε με μεγάλη υπερηφάνεια πως είμαστε ο μεγαλύτερος προμηθευτής OES engine eco cleaning και απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη των  μεγαλύτερων κατασκευαστών κινητήρων.

Όλα μας τα χημικά είναι υδατο-διαλυτά προϊόντα και δεν επηρεάζουν αρνητικά τον άνθρωπο η το περιβάλλον.

Ιστορία 79 ετών

Από το 1939, η “Bardahl Manufacturing Corporation” δημιούργησε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας για την αυτοκινητοβιομηχανία, όπως λιπαντικά, έλαια και άλλα χημικά πρόσθετα. Τα προϊόντα της Bardahl πωλούνται παγκοσμίως σε περισσότερες από 90 χώρες σε 6 ηπείρους και συσκευάζονται σε 16 γλώσσες.

Ένα τεράστιο δίκτυο εγκαταστάσεων κατασκευής και συσκευασίας έχει δημιουργηθεί από την Bardahl για την υποστήριξη της παγκόσμιας διανομής της. Ακόμη οικογενειακή επιχείρηση, η Bardahl διαχειρίζεται τις παγκόσμιες δραστηριότητές της από την έδρα της στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Ρόδου 193
Τ.Κ. 104 43 Αθήνα
info@parnasoil.gr

Καθαρισμός κινητήρα BARDAHL Engine Eco Cleaning

Ώρες Λειτουργίας

Δευ–Παρ: 9:00πμ–7:00μμ
Σαβ-Κυρ: Κλειστά

Τηλεφωνική Επικοινωνία

Τηλ: +30.210.621.5490-3
Fax: +30.210.621.5492

Ζητήστε πληροφορίες


    Αποστολή
    Αποστολή
    (C) Copyright 2018 – Bardahl Engine ECO Cleaning. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.